Seriemoordenaar 'The Butcher' in de val in trailer 'The Trap' van M. Night Shyamalan

Seriemoordenaar 'The Butcher' in de val in trailer 'The Trap' van M. Night Shyamalan

Josh Harnett heeft weer eens een hoofdrol te pakken en gaat helemaal los.

M. Night Shyamalan staat bekend als een 'hit or mis'-regisseur. Zo heeft hij al de nodige pareltjes gemaakt, maar ook enkele flops. Toch lijkt het erop dat The Trap in die eerste categorie zal vallen, aangezien het er vooralsnog allemaal veelbelovend uitziet. De nieuwste trailer is geen uitzondering op die regel.

Shyamalan, o.a. bekend van The Sixth Sense en Unbreakable, zit niet graag stil. De regisseur volgt zijn films snel op en nu staat Trap weer om de hoek. Dit verhaal speelt zich af tijdens het concert van een populaire popster, waar Cooper met zijn dochter naartoe gaat.

Val
Daar aangekomen komt hij er al snel achter dat het concert een grote valstrik is, ontworpen om een seriemoordenaar uit zijn tent te lokken. Het gaat hier om de beruchte en krankzinnige 'The Butcher'. Uit de trailer wordt het duidelijk dat dit Cooper is.

Cooper wordt door niemand minder gespeeld dan Josh Hartnett. Begin jaren 2000 was hij een grote naam in Hollywood. Zo was hij te zien in blockbusters als Black Hawk Down en Pearl Harbor, maar na 2008 was hij buiten de serie Penny Dreadful bijna niet meer te zien.

Comeback
Hartnett wist echter hoge ogen te gooien in Christopher Nolans Oppenheimer en heeft nu dus weer een hoofdrol weten te scoren. Bekijk de nieuwste trailer van Trap hieronder.


Heel erg lang hoeven we niet meer op de film zelf te wachten. Deze zal namelijk vanaf 1 augustus in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair