Fans denken dat Kate Beckinsale doordraait: "geen enkele klasse meer"

Fans denken dat Kate Beckinsale doordraait: "geen enkele klasse meer"

Kate Beckinsale kennen we uit Underworld en Pearl Harbor. Tegenwoordig doet ze vooral vreemd.

De afgelopen jaren heeft actrice Kate Beckinsale veel merkwaardige posts op Instagram gedeeld, en vandaag is er weer een bijgekomen. De Britse deelde vannacht een bedenkelijke video vanuit vermoedelijk een hotelkamer.

"Vroeger bewonderde ik je vanwege jouw verfijndheid, maar nu zie ik in dat ik mij heb vergist," aldus de fitnessgoeroe Claudia Molina in een reactie. Iemand anders schrijft: "Ik dacht dat ze uit het raam aan het poepen was."

Achterwerk
""Als alles uit je wereld verdwijnt, dan is het enige antwoord - nadat je je kapot gehuild hebt - je eigen achterwerk," is een deel van begeleidende tekst bij een korte video waarin ze haar achterste uit het raam steekt. Ze zou de video hebben gemaakt na de dood van haar kat Clive in 2023.

De exacte bedoeling van de video wordt niet duidelijk. Ze lijkt het verlies van de kat op te lossen met toch behoorlijk bizarre humor. De reacties op de post van de Underworld en Pearl Harbor-actrice lopen enorm uiteen. "Ik weet nu zeker dat mensen geen enkele klasse meer hebben," is er een van.

50 jaar
De 50-jarige Kate acteert nog steeds. Op de IMDb staan drie films op 'post-productie'. Dit zijn de thriller The Patient met Ryan Phillippe, de avonturenfilm Stolen Girl met Scott Eastwood en Pierre Morels actiefilm Canary Black met Rupert Friend.

Bekijk de merkwaardige beelden van Kate Beckinsale op haar Instagram-pagina.

Ook interessant
Topacteur Jake Gyllenhaal is officieel blind: "Een plek waar ik mezelf kan zijn"
Jake Gyllenhaal behoort al jaren tot een van de grootste filmsterren in Hollywood. En dat is best bijzonder, want hij is visueel gehandicapt. Lees verder...

NieuwsFilm

meest populair