Na jaren zien we Will Smith weer rappen op het podium: "You Can Make It"

Na jaren zien we Will Smith weer rappen op het podium: "You Can Make It"

Will Smith herstelt van de Oscar-klap en straalt met nieuwe muziek en filmoptredens.

Jaren geleden raakte Will Smith beroemd als de Fresh Prince. Naast de populaire serie Fresh Prince of Bel Air maakte hij muziek onder dezelfde naam met DJ Jazzy Jeff.

Na de beruchte woede-uitbarsting bij de Oscars in 2022 herstelde Chris Rock vrij snel, terwijl Will door een dal ging. De media achterhaalde dat de klap een escalatie was van een jarenlange ruzie tussen beide heren - en dat er meer aan de hand was tussen Will en zijn vrouw Jada Pinkett.

Deprimerend dal
Will Smith trok zich gedwongen terug en werkte aan zijn problemen. Hij omringde zich weer met oude vrienden als Martin Lawrence en DJ Jazzy Jeff, want dat gaf energie. Kennelijk werkt muziek en acteren helend, want de superster durft de aandacht weer aan.

De 55-jarige ster geniet van het succes van de nieuwe Bad Boys: Ride or Die. Werken met zijn maatje Martin deed hem goed. Door de eerste Bad Boys raakten beiden aan het begin van hun filmcarrière in één klap wereldberoemd. Het vierde deel bracht dan ook goede herinneringen mee.

Herrijst uit de puinhoop
Van het weekend trad Will Smith voor het eerst groots op bij de BET-awards met zijn nieuwe nummer 'You Can Make It'. Hij staat in een ring van vuur en lijkt te herrijzen uit zijn puinhoop. Het liedje gaat over zijn worstelingen na de Oscar-klap. Hij krijgt complimenten voor zijn motivatie en het feit dat hij kan rappen zonder te vloeken.



Will Smith toont een stukje in een Instagram-reel en zingt onder meer over zijn deprimerend dal: "Hoe erger de hel, hoe mooier de hemel. Ze probeerden Will te laten bloeden, maar ik zie nu dat moeilijkheden het cadeau zijn. We worden niet gestraft. We worden gevormd. Dans in de donkerste momenten."

NieuwsFilm

meest populair