Nostalgie ten top: Eerste 5 minuten 'Beverly Hills Cop: Axel F' kopiëren originele 1984-opening

Nostalgie ten top: Eerste 5 minuten 'Beverly Hills Cop: Axel F' kopiëren originele 1984-opening

Vanaf morgen is de sequel in zijn geheel te aanschouwen...

Morgenmiddag zullen de straten uitgestorven zijn, want dan zit iedereen met een Netflix-abonnement aan de buis gekluisterd voor de terugkeer van Eddie Murphy als Axel Foley in Beverly Hills Cop 4.

Oké dat is natuurlijk wat overdreven, maar er zijn wel heel wat fans die zullen uitkijken naar woensdag. Als voorproefje heeft de streamingdienst de eerste 5 minuten online geplaatst voor wie echt niet kan wachten.

Muzikale terugkeer van Glenn Frey met 'The Heat Is On'
We zien Axel in zijn oorspronkelijke auto door de straten van Detroit rijden terwijl hij mensen observeert, collega's begroet en de middelvinger krijgt van potentiële wetsovertreders. Hij lacht de harde interactie weg, wat bewijst dat Axel na al die jaren nog steeds een man van het volk is.

Hij vindt uiteindelijk zijn weg naar een hockeywedstrijd waar hij een mogelijke overval onderzoekt en een collega ontmoet. Hij heeft in ieder geval meer aan zijn hoofd dan het ballet van sticks, ijs en kille rivaliteit.

Klik op de link
Je kunt de eerste 5 minuten van Beverly Hills Cop: Axel F bekijken via de TUDUM-website van Netflix. De originele 1984-opening zie je hieronder:



NieuwsFilm

meest populair