Horrorthriller met Nicolas Cage krijgt gruwelijke nieuwe trailer en is 100% vers op Rotten Tomatoes

Horrorthriller met Nicolas Cage krijgt gruwelijke nieuwe trailer en is 100% vers op Rotten Tomatoes

Deze thriller kan zomaar eens een van de onverwachte toppers van 2024 blijken.

Met nog maar anderhalve week te gaan tot de Nederlandse release van horror-thriller Longlegs, heeft NEON de laatste trailer voor de film vrijgegeven.

De film gaat over FBI-agent Lee Harker (Maika Monroe) die de opdracht krijgt om de onopgeloste zaak van een seriemoordenaar (Nicolas Cage) op te pakken.

Gruwelijk geweld
Naarmate het onderzoek steeds complexer wordt en occult bewijsmateriaal wordt aangetroffen, beseft Harker dat ze een persoonlijke connecte heeft met de zaak.

Cage en Monroe worden in de film vergezeld door acteurs als Alicia Witt en Blair Underwood. De film heeft een R-rating in Amerika voor het gruwelijke geweld dat erin te zien is.

Megascore
Het mooiste nieuws voor filmfans is dat de film momenteel goed is voor een uitmuntende score van 100% (8,8/10) op Rotten Tomatoes. Daar moet wel bij worden gezegd dat dit gebaseerd is op 11 recensies.



De film heeft daarnaast een behoorlijk intense marketing-campagne achter de rug. Deze stond in het teken van cryptische aanwijzingen en David Lynch-achtige video's die de sfeer van de film goed schetsten.

Volgende week
Longlegs werd vorig jaar gefilmd in het Canadese Vancouver en duurt 101 minuten.Oz Perkins is de regisseur.

In Nederland draait Longlegs vanaf 11 juli in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair