Speelduur van 'Joker: Folie à Deux' onthuld: stuk langer dan de eerste 'Joker'

Speelduur van 'Joker: Folie à Deux' onthuld: stuk langer dan de eerste 'Joker'

Bereid je voor op een langere, diepere duik in de gekte met 'Joker: Folie à Deux'.

Na jaren van wachten komt de release van Folie à Deux steeds dichter bij, en daarmee ook meer details over het vervolg. De nieuwe Joker-film lijkt een stuk langer te worden dan de 121 minuten van het origineel van Todd Philips.

Volgens de laatste berichten op social media krijgt het langverwachte vervolg op het succesvolle Joker uit 2019 een speeltijd van 2 uur en 20 minuten. Een eerdere screening een duur van de 2 uur en 29 minuten had.

Iconisch duo
De Oscarwinnende beste acteur van Joker, Joaquin Phoenix, keert terug in zijn rol als Arthur, de Joker. Hij wordt bijgestaan door Lady Gaga, die te zien zal zijn als de iconische Harley Quinn, maar wordt door Arthur 'Lee' genoemd.

In de nieuwe musicalfilm, die meer dan twintig liedjes bevat, zit het duo opgesloten in Arkham Asylum. Hun band wordt steeds sterker tijdens de muziektherapiesessies. Dan besluiten ze te ontsnappen uit het gesticht, met alle gevolgen van dien.

Release deze herfst
Regisseur Todd Philips zegt dat in eerste instantie niet de bedoeling was een vervolg te maken. Maar dat hij en Phoenix te gehecht waren geraakt aan de personages.


De release van de nieuwe Joker-film vindt vijf jaar na het originele release plaats op 3 oktober. Dan kun je gaan zien of Hangover-regisseur Philips van het vervolg net zo'n hitpotentie heeft als het origineel.

NieuwsFilm

meest populair