Gerucht: komt George Clooney het MCU nu versterken?

Gerucht: komt George Clooney het MCU nu versterken?

Het lijkt erop dat de acteur nu aan de slag zou kunnen gaan bij Marvel.

George Clooney is al decennialang een van de bekendste gezichten in Hollywood. De acteur heeft al heel wat rollen gespeeld, al is een van zijn bekendste werken zijn optreden als Batman. Komt hij nu echter Marvel versterken?

Clooney dook heel eventjes kort op in The Flash, maar liet al weten dat het bij een enkele cameo zou blijven. De ster focust zich ook meer op het produceren en regisseren van films, al verschijnt hij nog vaak in Nespresso-reclames. Hier schijnt Marvel verandering in te willen brengen.

Gerucht
Er doet een gerucht de ronde dat de 63-jarige acteur in gesprek is met Marvel voor een rol in het MCU. Ondanks het feit dat dit verre van bevestigd is, zijn filmfanaten al in rep en roer. Er wordt dan ook behoorlijk gespeculeerd over welke rol het hier zou gaan.

Sommigen denken dat het zou kunnen gaan om de rol van superschurk Doctor Doom, maar dit lijkt tamelijk onwaarschijnlijk. Deze villain zou namelijk de grootste bedreiging kunnen vormen voor de Avengers de komende jaren, nu dat Kang the Conqueror niet langer van de partij is. De vraag is of Clooney zich zo lang zou willen vastleggen.

Nick Fury
Een meer voor de hand liggende optie lijkt dat Clooney wel eens een andere, multiverse-variant van Nick Fury zou kunnen spelen. Het zou hier gaan om een kleinere rol, iets dat beter bij de acteur lijkt te passen. Meer nieuws zal ongetwijfeld snel volgen als hier enige waarheid achter schuilt.



NieuwsFilm

meest populair