Jared Leto ziet eruit als de 'moderne Jezus' al fietsend door Parijs

Jared Leto ziet eruit als de 'moderne Jezus' al fietsend door Parijs

Jared Leto geniet van fietstocht in Parijs en deelt avonturen op Instagram.

Afgelopen weekend was Jared Leto in Parijs. Hij besloot de fiets te pakken en dat leverde leuke beelden op - en het ritje liep net goed af!

De muzikant en acteur uit Morbius en The Suicide Squad is te zien in een Instagram-reel. Hij is erg atletisch en fietst stevig door, terwijl hij ook zonder handen aan het stuur fietst en bungelt met zijn benen. Het is duidelijk dat hij geniet van zijn vrije tijd.

Moderne Jesus
Bij zijn Instagram-bericht reageerde iemand dat het maar net goed ging om langs een paaltje te fietsen. Jared ontweek het maar net. Een ander geeft Jared een dik compliment voor zijn outfit. De ster draagt een doorzichtige blauwe overhemd.

Met zijn lange haren los lijkt de ster op een 'moderne Jezus'. Mensen maken die vergelijking wel vaker, vooral in Zuid-Amerika. Het maakt Jared niets uit. Hij houdt van zijn baard en lange haren. En voor dat atletisch lichaam werkt hij hard.

Geniet van alles
Jared Leto is op het moment op tournee met zijn band Thirty Seconds to Mars. Te zien aan zijn Instagram-berichten geniet hij elke minuut van zijn reis.



NieuwsFilm

meest populair