4 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

4 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

De bekende telecomaanbieder biedt de content van de populaire streamingdienst SkyShowtime gratis aan.

Ziggo werkt sinds vorig jaar samen met SkyShowtime. Klanten met een TV Max-abonnement krijgen nu toegang tot de films en series van de streamingdienst. Deze vier goede en bekende films kun je nu gratis op SkyShowtime kijken dankzij Ziggo.

M3GAN (2023)
Regie: Gerard Johnstone | Cast: Allison Williams, Violet McGraw, Ronny Chieng, e.a. | Kijk direct
Cady verliest haar ouders bij een tragisch ongeluk en gaat bij haar tante Gemma wonen. Gemma werkt als robotingenieur bij een speelgoedbedrijf, waar ze een levensechte pop genaamd M3GAN heeft ontwikkeld die zich emotioneel kan binden aan kinderen. Gemma besluit M3GAN aan Cady te geven, maar de pop gaat al snel wel heel ver om haar te beschermen. Dit leidt tot een levensgevaarlijke situatie.



Fast X (2023)
Regie: Louis Leterrier | Cast: Vin Diesel, Jason Momoa, Tyrese Gibson, e.a. | Kijk direct
Dom Toretto en zijn autoracende maten wisten jaren geleden de Braziliaanse drugsbaas Hernan Reyes uit te schakelen. Wat ze destijds niet doorhadden is dat Reyes' Dante daar getuige van was. Nu is Dante uit op wraak. Deze dodelijke bedreiging is op het verwoesten van alles wat Toretto lief is. Aan Toretto om zichzelf en zijn maten te beschermen.



Puss in Boots: The Last Wish (2022)
Regie: Joel Crawford en Januel Mercado | Cast: Antonio Banderas, Salma Hayek, Florence Pugh, e.a. | Kijk direct
Na heel wat avonturen, met niet altijd een succesvolle afloop, zijn de negen levens van de Gelaarsde Kat onderhand op. Hij kiest nu voor een teruggetrokken bestaan, maar blijkt nog een hoop vijanden te hebben. Zijn laatste hoop is een wensster waarmee hij al zijn oude levens terug zou kunnen krijgen. Daarvoor moet hij een even bizarre als bijzondere reis ondernemen.



Pearl (2022)
Regie: Ti West | Cast: Mia Goth, David Corenswet, Tandi Wright, e.a. | Kijk direct
Pearl woont op de afgelegen boerderij van haar ouders. Onder streng toezicht van haar vrome moeder, zorgt ze voor haar zieke vader. Pearl droomt echter van meer, van een ander, glamoureus bestaan zoals ze dat in de films heeft gezien. Al gauw komt ze erachter dat haar ambities en ervaren onderdrukkingen flink met elkaar botsen.



NieuwsFilm

meest populair