3 toffe films om vanavond op Disney+ te streamen

3 toffe films om vanavond op Disney+ te streamen

Alles van het Huis van de Muis en meer: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

All of Us Strangers (2023)
Regie: Andrew Haigh | Cast: Andrew Scott, Paul Mescal, Claire Foy, e.a. | Kijk direct
De eenzame veertiger Adam werkt als scenarioschrijver in Londen en woont in een bijna lege torenflat. Op een dag staat zijn jongere en knappe buurman Harry voor de deur, een mysterieuze gozer. De twee ontwikkelen een bijzonder hechte band. Ondertussen bezoekt Adam zijn ouderlijk huis ter inspiratie voor een opdracht, waar het lijkt of zijn overleden ouders nog altijd leven.



The Menu (2022)
Regie: Mark Mylod | Cast: Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes, Nicholas Hoult, e.a. | Kijk direct
Tyler, een echte foodie, en zijn partner Margot reizen samen met een lading andere gasten af naar een exclusief restaurant op een afgelegen eiland. Daar heeft de beroemde chef Slowik een prijzig en overdadig menu voor hen voorbereid. In de loop van de avond wordt duidelijk dat Slowik opvallend veel over hen weet. Uiteindelijk neemt zijn menu een bijzonder gewelddadige wending. De gasten kunnen niets anders dan toekijken: ontsnappen is niet mogelijk.



Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)
Regie: Sam Raimi | Cast: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Xochitl Gomez, e.a. | Kijk direct
Wanneer New York wordt aangevallen door een tentakelmonster uit een ander universum, schakelt Doctor Strange de hulp in van Scarlet Witch. Bezeten door een duister boek, blijkt zij echter achter de aanval te zitten en het multiversum in gevaar te brengen in een poging haar kinderen terug te krijgen. Aan Doctor Strange om het multiversum te redden.



NieuwsFilm

meest populair