Disney rondt de opnames voor 'Snow White' af met Gal Gadot in verrassende rol

Disney rondt de opnames voor 'Snow White' af met Gal Gadot in verrassende rol

Hoofdrolspeelster Rachel Zegler laat zich uit over de nieuwe live-action remake.

De laatste jaren brengt Disney maar wat graag live-action remakes uit van hun klassieke sprookjes. Denk bijvoorbeeld maar aan Beauty and the Beast, Aladdin en Mulan om er maar een paar te noemen. Over niet al te lang komt 'Het Huis van de Muis' met Snow White.

De kans is behoorlijk groot dat je al van dit project gehoord hebt. De blockbuster werd maar liefst 2 jaar geleden opgenomen. Disney was echter niet tevreden en besloot voor heropnames te gaan, iets dat zelden een goed teken is. Daar bleef het echter niet bij.

Meer problemen
Snow White had normaalgesproken afgelopen maart al in de bioscopen moeten draaien, maar vanwege de grote stakingen die plaatsvonden in Hollywood liep de film nog meer vertraging op.

Hoofdrolspeelster Rachel Zegler, o.a. bekend van The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes, deelt nu op haar Instagram-pagina eindelijk weer eens wat goed nieuws: "We hebben 'Snow White' helemaal afgerond! Ik ben zo trots en emotioneel nu".

Gal Gadot
Zegler vervolgt: "Ik heb genoten van deze ervaring en van het samenwerken met allerlei fantastische mensen". Een van haar collega's was niemand minder dan Gal Gadot. De Wonder Woman-actrice speelt bijna altijd een diva die goed kan knokken, maar gaat nu eens voor iets heel anders.


Gadot zal namelijk te zien zijn als de Evil Queen. Zij liet zich al eerder uit over haar rol: "Het was een genot om deze rol te mogen spelen. Ik mocht in de huid kruipen van de eerste Disney-villain. Het is ook een musical, dus het is allemaal behoorlijk dramatisch, maar ik vond het allemaal super leuk! Ik kan niet wachten op de film".

NieuwsFilm

meest populair