3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Purple Hearts (2022)
Regie: Elizabeth Allen Rosenbaum | Cast: Sofia Carson, Nicholas Galitzine, Chosen Jacobs, e.a. | Kijk direct
Cassie, een beginnende muzikante die bijklust als serveerster, heeft niets met de militairen die haar bar bezoeken. Dat verandert wanneer ze marinier Luke ontmoet. Cassie lijdt aan diabetes en wil met Luke trouwen om een betere zorgverzekering te krijgen. Al snel wordt hun relatie echter steeds serieuzer.



El Conde (2023)
Regie: Pablo Larraín | Cast: Jaime Vadell, Gloria Münchmeyer, Alfredo Castro, e.a. | Kijk direct
De Chileense dictator Augusto Pinochet ontdekte op jonge leeftijd dat hij een vampier is. Hij maakte de Franse Revolutie mee en zwoer daarna voor eeuwig tegen linkse revoluties te zeggen. Tegenwoordig is er echter niet veel meer van de ooit machtig man over. De onsterfelijke vampier wil sterven, maar de gieren om hem heen willen eerst nog een laatste hapje.



Murder on the Orient Express (2017)
Regie: Kenneth Branagh | Cast: Kenneth Branagh, Daisy Ridley, Johnny Depp, e.a. | Kijk direct
Aan boord van de Orient Express, een zeer luxueuze trein, bevinden zich dertien passagiers. Wanneer een van hen wordt vermoord, slaat de paniek toe. Gelukkig is ook niemand minder dan Hercule Poirot aan boord. Deze briljante, besnorde detective offert zijn vakantie op om de zaak te onderzoeken. Al snel heeft hij door dat dit moordmysterie meer valstrikken kent dan gedacht.



NieuwsFilm

meest populair