Gerucht: The Batman van Robert Pattinson eerder dan verwacht terug

Gerucht: The Batman van Robert Pattinson eerder dan verwacht terug

'The Batman Part II' staat momenteel gepland voor een bioscooprelease in 2026, maar misschien hoeven we niet zo lang te wachten.

Het werd onlangs bekend dat de opnames van The Batman Part II, het vervolg op de kaskraker uit 2022 met Robert Pattinson, volgend jaar van start gaan.

Daarmee wordt de uiteindelijke film verwacht in oktober 2026, dus over meer dan twee jaar. Maar wellicht hoeven we toch niet zo lang te wachten, want er is nu een gerucht dat we Pattinsons Batman eerder te zien krijgen.

Penguin
In september verschijnt The Penguin, de spinoff-serie over de slechterik van Colin Farrell uit de film, op HBO Max. De misdaadserie speelt zich af na de gebeurtenissen in The Batman.

Volgens filmjournalist Jeff Sneider zal Pattinson daarin ook verschijnen als zijn gemaskerde held. Wat hij echter niet onthult, is hoe groot zijn aanwezigheid zal zijn. De verwachting is dat het niet meer dan een gastrol betreft.

The Batman
Intussen weten we dat schrijver/regisseur Matt Reeves hard werkt aan het scenario van de tweede film. Er is nog niks bekend over wie daarin zal meespelen en of The Penguin er direct invloed op heeft. Deel 1 vind je op HBO Max.



NieuwsFilm

meest populair