Emma Roberts vindt het niet eerlijk dat George Clooney geen kritiek krijgt maar zij wel

Emma Roberts vindt het niet eerlijk dat George Clooney geen kritiek krijgt maar zij wel

Emma Roberts hekelt de ongelijkheid in Hollywood bij nepo-discussies, noemde George Clooney als voorbeeld.

Emma Roberts bekritiseerde een belangrijk onderwerp in Hollywood: haar nepo-status. Ze vindt het vreemd dat mensen daar altijd iets over schrijven of vragen. Maar diezelfde behandeling krijgt George Clooney niet.

Emma Roberts is de dochter van acteur Eric Roberts en een nichtje van actrice Julia Roberts. De 63-jarige George Clooney is de zoon van de bekende journalist en acteur Nick Clooney. Ook zijn moeder Nina Warren-Clooney is bekend uit de showbusiness.

Moeilijk als nepo-baby
De 33-jarige actrice zei hier in een recente uitzending van de podcast Table for Two dat het moeilijk was om een filmcarrière op te bouwen - juist door haar beroemde tante. Toen ze eindelijk een rol kreeg in Nickelodeon werd ze daarna steeds getypecast.

Tot de regisseur uit American Horror Story meer in haar zag. Door die beroemde serie volgden betere films. Ze is ook te zien in de Netflix-film Madame Webb. Dat mensen dus steeds beginnen over dat ze in Hollywood geholpen wordt door haar achternaam en zij een 'nepo-baby' is, vindt ze dus niet waar.

Strenger tegen dochters
Zoals in het Instagram-bericht van Entertainment Tonight te lezen valt, zei ze: "Jonge meiden hebben het moeilijker met dat nepo baby-gedoe. Ik grap altijd met: 'Waarom wordt George Clooney niet gezien als nepo-baby?' Ik zie niet echt dat mensen dat doen bij zonen van bekende acteurs."



NieuwsFilm

meest populair