3 geweldige horrorfilms die nu gewoon op Prime Video kijkt

3 geweldige horrorfilms die nu gewoon op Prime Video kijkt

Ontdek het topaanbod van deze streamingdienst: met vandaag extra spannende films.

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie geweldige horrorfilms, die dus absoluut de moeite waard zijn om te kijken, voor je uitgezocht.

The Conjuring (2013)
Regie: James Wan | Cast: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Joey King, e.a. | Kijk direct
Harrisville, 1971. Roger en Carolyn Perron verhuizen samen met hun dochters naar een afgelegen landhuis. Daar gebeuren al snel de raarste dingen. Het gezin besluit daarom de hulp in te roepen van de beroemde paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Zij hebben al snel door wat er mis is in het huis: er dwaalt een demon rond. De Warrens zetten vervolgens alles op alles om deze kwade kwelgeest uit het vervloekte huis te verdrijven, maar deze vecht keihard terug.



I Know What You Did Last Summer (1997)
Regie: Jim Gillespie | Cast: Jennifer Love Hewitt, Ryan Phillippe, Anne Heche, e.a. | Kijk direct
Vier tienervrienden - genaamd Julie, Ray, Helen en Barry - rijden op een nacht per ongeluk iemand dood. Ze dumpen het lijk vervolgens in het water om problemen met de politie te voorkomen. De groep spreekt af om het hier nooit meer over te hebben. Een jaar later krijgt een van de daders een briefje met daarop de boodschap dat de afzender weet wat het viertal heeft gedaan. Niet veel later beginnen er doden te vallen.



Get Out (2017)
Regie: Jordan Peele | Cast: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Catherine Keener, e.a. | Kijk direct
Chris, een zwarte fotograaf, reist met zijn witte vriendin Rose af naar het afgelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy en Dean. Hij is hier behoorlijk gespannen voor en al snel na aankomst blijken zijn zenuwen terecht, want het bezoek begint steeds vreemdere vormen aan te nemen. Uiteindelijk leert hij de ware reden van de uitnodiging.



NieuwsFilm

meest populair