Opmars voor haaienfilms? Ook 'The Last Breath'-trailer ziet er niet slecht uit

Opmars voor haaienfilms? Ook 'The Last Breath'-trailer ziet er niet slecht uit

Het gevaar der oceanen lijkt eindelijk serieus te worden genomen...

De haaienfilm lijkt de laatste jaren weer wat respectvoller te worden benaderd. Na een stortvloed aan lachwekkende pulp uit 'The Asylum' komt er nu weer een serieuze titel aan met een bekende naam.

Acteur Julian Sands (65) werd in januari 2023 vermist tijdens een wandeling op Mount Baldy in Californië en helaas werd zijn stoffelijk overschot in juni daarop gevonden. De oorzaak is altijd onbekend gebleven.

Onvoltooid project
Slechts vier maanden voordat hij verdween, werkte hij nog aan een nieuwe haaienthriller genaamd The Last Breath. Binnenkort is hij dus voor de fans in een van zijn allerlaatste optredens te zien.

Distributeur 'RLJE Films' geeft The Last Breath zowel een bioscoop- als een VOD-release in juli en in aanloop naar die datum is er een trailer met poster verschenen die je uiteraard hieronder kunt bekijken.

Samenvatting van het verhaal
The Last Breath volgt een groep studievrienden die duiken naar een scheepswrak. Hun avontuur verandert echter al snel in een nachtmerrie als ze vast komen te zitten en ontdekken dat ze niet alleen zijn...





NieuwsFilm

meest populair