Is deze Marvel-actrice een van de Bond-girls in 'Bond 26'?

Is deze Marvel-actrice een van de Bond-girls in 'Bond 26'?

En dan bedoelen we natuurlijk geen 'dame in nood, maar een stoere mede-spion...

Actrice Sophia Di Martino (40) is momenteel vooral bekend vanwege haar rol als Sylvie in het Marvel Cinematic Universe. En sinds het tweede seizoen van Loki is het onduidelijk wanneer we haar weer zien.

Daarnaast is ze een van de vertellers van 'Spyscape's' True Spies-podcast, waarin ook Mission Impossible: Dead Reckoning - Part One sterren Hayley Atwell en Vanessa Kirby te horen en te zien zijn.

Uitstapje naar soortgelijk genre
Dit was voor 'CinemaBlend' aanleiding om Di Martino te vragen of ze eventueel interesse in had om een Bond-girl te worden. Haar antwoord zal menig fan enthousiast maken. Lees hieronder wat ze te zeggen had:

"Ik zou heel graag een Bond-girl willen spelen, maar dan wel eentje die een spion blijkt. Klein pistool, een klein scherp pak. Ja, dat vind ik allemaal fascinerend. Sommige verhalen zijn absoluut geweldig om te vertellen".

Vrouwen kunnen meer dan enkel een mannenrol overnemen
Hoewel het heel cool zou zijn om Di Martino in de toekomst een spion te zien spelen, is het al zeker dat de rol van 007 weer naar een man gaat (zo goed als zeker Aaron Taylor-Johnson). Maar een stoere vrouw aan zijn zijde is iets wat de franchise de laatste tijd wel steeds meer omarmt.



NieuwsFilm

meest populair