"Nu hebben ze het over een derde": Bette Midler over verrassingshit uit 2022

"Nu hebben ze het over een derde": Bette Midler over verrassingshit uit 2022

"En ik vond de tweede een groot succes," aldus de actrice.

Actrice Bette Midler vertelde in SiriusXM's 'The Jess Cagle Show' dat "ze het heel behoedzaam en heel voorzichtig" hebben over een derde Hocus Pocus-film.

"Ze hebben het over een derde. En ik vond de tweede een groot succes," aldus de actrice.

Het vervolg
Bijna dertig jaar na de eerste film, herenigden Winnie, Sarah (Sarah Jessica Parker) en Mary Sanderson (Kathy Najimy) twee jaar geleden in Hocus Pocus 2.

En nu zijn er meer gesprekken over het maken van een derde magische film. Volgens Midler was het grote succes van de franchise voor "ons allemaal een verrassing".

Cultklassieker
De actrice vertelde: "Het is succesvol geworden dankzij de televisie. En het duurde jaren voordat we erachter kwamen dat dit een enorme cultklassieker was geworden."



In het vervolg uit 2022 brengen Twee jonge vrouwen brengen per ongeluk de Sanderson Sisters mee naar het hedendaagse Salem. De vrouwen moeten erachter zien te komen hoe ze de kinderhongerige heksen kunnen stoppen.

Stof tot denken
Op het einde van de film slagen de vrouwen hierin en worden de heksen opnieuw verslagen. De Sanderson Sisters zijn echter niet voorgoed verdwenen, want ze hebben een reünie in het hiernamaals en laten een erfenis achter voor een sterkere nieuwe coven.



NieuwsFilm

meest populair