Piloot Mark Wahlberg blijkt psychopaat in ijskoude trailer 'Flight Risk' van Mel Gibson

Piloot Mark Wahlberg blijkt psychopaat in ijskoude trailer 'Flight Risk' van Mel Gibson

Weet Gibson weer te scoren na 'Braveheart', 'Apocalypto' en 'Hacksaw Ridge'?

Terwijl we niet kunnen wachten om te zien wat Mel Gibson gaat maken van de vijfde Lethal Weapon, bereidt Lionsgate zich voor om de door hem geregisseerde actiethriller Flight Risk uit te brengen.

De marketing voor de film, met in de hoofdrollen Mark Wahlberg, Michelle Dockery en Topher Grace, is vandaag officieel begonnen met de onthulling van een eerste trailer en uiteraard een bijbehorende poster.

Vanaf oktober in de bioscoop
Flight Risk heeft de volgende synopsis: Een piloot (Wahlberg) moet een Air Marshal (Dockery) vervoeren. Zij begeleidt een voortvluchtige (Grace) die binnenkort voor de rechter moet verschijnen.

Terwijl ze de besneeuwde wildernis van Alaska doorkruisen, lopen de spanningen ondertussen hoog op en wordt het onderlinge vertrouwen op de proef gesteld, omdat niet iedereen aan boord is wie ze lijken.

Eens een keer iets anders
Zo blijkt de piloot een psychopathische huurmoordenaar te zijn en hiervoor heeft Wahlberg zelfs zijn halve hoofd kaalgeschoren om er écht krankzinnig uit te zien. Bekijk de beelden en het affiche hieronder!





NieuwsFilm

meest populair