Jeremy Renner heeft sinds zijn bijna fatale ongeluk geen slechte dagen meer

Jeremy Renner heeft sinds zijn bijna fatale ongeluk geen slechte dagen meer

Jeremy Renner herstelt verbazingwekkend goed na een ernstig ongeval met een sneeuwschuiver.

Jeremy Renner krabbelt merkwaardig goed omhoog na zijn ongeluk. Ruim een jaar geleden kwam hij onder een sneeuwschuiver terecht, toen hij zijn neefje probeerde te redden van datzelfde lot. Het werd de acteur uit Avengers: Endgame en Hawkeye bijna fataal.

Jeremy heeft een lange revalidatie achter de rug en is bijna de oude. In het onderstaande Instagram-bericht vertelt hij wel dat hij veranderd is. Hij zegt: "Er zijn cadeautjes voortgekomen uit dat ongeluk. Pijn bestaat niet. Slechte dagen bestaan niet in mijn leven."

Geen slechte dagen
Hij vervolgt met: "Wat dacht je daar van? Geen slechte dagen. Die zijn onmogelijk. Het is wat wij kunnen met ons brein. De kracht om te navigeren. Het is mentaal uitputtend, maar ik ben wel productiever in de sportschool. Het geeft energie."

Bij het bericht schreef hij: "Voortgang brengt voortgang. Zelfs terugslag is beweging en dat is het DNA van voortgang. Elke ademhaling, elke stap legt de basis voor ons welzijn. Bedankt allemaal voor jullie hulp."

Een wonderbaarlijk man
Bij de reacties zegt Mark Ruffalo dat Jeremy een wonderbaarlijke man is. Een ander schrijft dat niet iedereen dit kan, omdat Jeremy het kan. Een derde schrijft dat Jeremy een echte superheld moet zijn.



NieuwsFilm

meest populair