3 topfilms die je nu gewoon op Netflix kijkt

3 topfilms die je nu gewoon op Netflix kijkt

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Are You There God? It's Me, Margaret. (2023)
Regie: Kelly Fremon Craig | Cast: Rachel McAdams, Abby Ryder Fortson, Kathy Bates, e.a. | Kijk direct
De elfjarige Margaret verhuist met haar familie van New York City naar de buitenwijken van New Jersey. Omdat haar moeder christelijk is en haar vader joods, gaat ze op zoek naar haar eigen religieuze identiteit. Margaret worstelt met nieuwe vriendschappen, het gezinsleven en het lange wachten tot de puberteit eindelijk aanbreekt.



Spider-Man: Across the Spider-Verse (2023)
Regie: Joaquim Dos Santos, Kemp Powers en Justin K. Thompson | Cast: Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Oscar Isaac, e.a. | Kijk direct
Wanneer Miles Morales onverwachts bezocht wordt door zijn vriendin Gwen Stacy, wordt hij meegezogen in een missie om alle universums te redden van een nieuwe vijand: de sinistere The Spot. Tijdens hun reis door het multiversum ontmoeten ze een nieuw team van Spider-People. Ondanks hun gedeelde krachten, blijkt de groep verdeelder dan gedacht. Daardoor wordt Miles' missie nog lastiger.



The Devil Wears Prada (2006)
Regie: David Frankel | Cast: Anne Hathaway, Meryl Streep, Emily Blunt, e.a. | Kijk direct
Andy Sachs is totaal niet met mode bezig, maar weet toch een baan te bemachtigen waar een miljoen vrouwen een moord voor zouden doen: ze wordt de assistent van Miranda Priestly, de gevreesde hoofdredactrice van het modeblad Runway. Naarmate ze meer onderdeel wordt van dat wereldje, herkennen haar vrienden de oude Andy steeds minder.



NieuwsFilm

meest populair