Marvel Studios wrapt 'Thunderbolts*': setfoto door 'Black Widow'-held onthuld

Marvel Studios wrapt 'Thunderbolts*': setfoto door 'Black Widow'-held onthuld

David Harbour deelt een kiekje op sociale media nu dat de blockbuster is afgerond.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er een artikel langs op FilmTotaal over Thunderbolts*. We kregen toen te horen dat de opnames van de blockbuster erop zaten. Hier laat David Harbour zich nu over uit.

Harbour zal een belangrijke rol spelen in het aanstaande Marvel-avontuur. De acteur, o.a. bekend van Netflix-projecten als de film Extraction en de geliefde Netflix-serie Stranger Things, kwam in 2021 het MCU versterken toen hij een grote rol wist te bemachtigen in Black Widow.

Rol
Hierin is Harbour te zien als de geliefde Red Guardian, die een terugkeer zal maken in Thunderbolts*. De acteur liet al eerder weten genoten te hebben van zijn rol in Black Widow, maar ook nu zegt hij dat hij het weer goed naar de zin heeft gehad.

Op zijn Instagram, waar Harbour maar liefst bijna 9 miljoen volgers heeft, deelt hij een poster van zijn personage met de tekst: "Opnames zitten erop. Ik vond het geweldig deze film te maken. Ik vind de 'Bolts' geweldig!"

Nog even wachten
Het duurt wel nog even voordat we de Thunderbolts*-film krijgen te zien. De blockbuster komt pas volgend jaar uit. Buiten Harbour zijn andere belangrijke rollen weggelegd voor o.a. Florence Pugh als Yelena Belova/Black Widow, Sebastian Stan als Bucky Barnes/the Winter Soldier, David Harbour als Alexei Shostakov/Red Guardian en Olga Kurylenko als Taskmaster.



NieuwsFilm

meest populair