Antonio Banderas (63) ziet er nog steeds absurd jeugdig uit op gedeeld filmpje

Antonio Banderas (63) ziet er nog steeds absurd jeugdig uit op gedeeld filmpje

Antonio Banderas blijft opvallend jeugdig en actief in de film- en theaterwereld.

Antonio Banderas gaat tot plezier van veel fans al 40 jaar mee in de film- en theaterindustrie. Het opmerkelijke is wel dat hij niet ouder lijkt te worden.

De acteur uit Indiana Jones and the Dial of Destiny en Uncharted is inmiddels 63 jaar. Onlangs plaatste hij een Instagram-reel waarin hij verbazend veel blijft lijken op zijn personages uit Desperado en Assassins. Hij kijkt in elk geval hetzelfde.

Absurd jeugdig
Antonio Banderas is in gezelschap van zijn liefje en geeft haar een kus. Beiden zien er absurd jeugdig uit. Bij het bericht schreef hij: "Hier zijn mijn meisje en ik op Malaga met vrienden met zonsondergang bij het Larios-evenement."

De ster gaat vaak naar events en festivals in Spanje en omstreken. Meerdere mensen schrijven dat ze het geweldig vinden dat Antonio altijd de inwoners van Malaga zo goed steunt. Ook is de ster heel toegankelijk.

Nieuwe projecten
Antonio blijft optreden in theaters en heeft ook filmprojecten staan. Als het goed is, zal hij in Babygirl te zien zijn met Nicole Kidman, de nieuwe film van Halina Reijn.



NieuwsFilm

meest populair