Millie Bobby Brown showt haar boxer shorts want dat hoort schijnbaar bij de zomer

Millie Bobby Brown showt haar boxer shorts want dat hoort schijnbaar bij de zomer

Millie Bobby Brown promoot haar merk met onthullende shorts, wat gemengde reacties oproept.

Millie Bobby Brown maakt zich klaar voor de zomer - en haar volgers vinden dat niet zo erg. Die boxer shorts is echt 'short' namelijk.

De actrice uit Stranger Things en Damsel heeft een eigen merk dat naast huidverzorging ook kleding verkoopt. De shorts die ze nu laat zien, lijkt amper over haar billen te komen en kan zelfs nog korter. Een reactie bij het onderstaande Instagram-reel zegt dan ook te schrikken dat de jonge ster zich zo laat seksualiseren.

Uitzicht is niet fout
De meeste - mannelijke - reacties zeggen het uitzicht echter helemaal niet zo verkeerd te vinden. En als bonus blijkt ze geen beha te dragen, wat ze goed begrijpen. Volgers vinden vooral dat Millie moet doen wat ze fijn vindt.

Millie blijkt dol op haar nieuwe shortje. Zo vertelt ze: "Het is de zomer van de boxer shorts en we hadden al een leuke. Maar deze is zelfs ietsje kleiner en nog meer ondeugend en speels."

Florence by Mills
Ook zegt ze: "Ik draag het overal, over mijn badpak, naar de sportschool, het strand, het zwembad. Je kunt het combineren met van alles. Het is zo schattig. Het is zo comfortabel." Voor de fans: Meer Millie in zomerse 'cheeky' kleding volgt hier bij Florence by Mills.



NieuwsFilm

meest populair