Een van 's werelds grootste actiehelden zet Netflix volgende week in vuur en vlam

Een van 's werelds grootste actiehelden zet Netflix volgende week in vuur en vlam

Na 30 jaar keert Axel Foley van Eddie Murphy terug met een vier avontuur.

Dat de Beverly Hills Cop-filmreeks na 1994 geen vervolg kreeg was geen enorme verrassing. Het derde deel Beverly Hills Cop III was financieel duidelijk minder succesvol dan de voorgaande twee delen. Nu 30 jaar later kunnen we de vierde film bijna kijken op Netflix.

Al sinds de midden jaren 90 en vele momenten daarna werd er gesproken over de terugkeer van Eddie Murphy als Axel Foley. Na het succes van Coming 2 America op Prime Video werd duidelijk dat Paramount Pictures een deal had gesloten om één nieuwe film te maken, met Netflix als uitvoerder.

Eddie Murphy
Oorspronkelijk zou de film geregisseerd worden door het Belgische duo Adil El Arbi en Bilall Fallah, bekend van de twee laatste Bad Boys-films, maar zij werden later vervangen door debutant Mark Molloy.

Arbi en Fallah speelden eerder met het idee om Tom Hardy of Channing Tatum te casten naast Murphy, maar dat plan ging niet door. De bekendste nieuwkomers zijn Joseph Gordon-Levitt als Detective Bobby Abbott en Kevin Bacon als Captain Cade Grant.

Woensdag
Aankomende woensdag 3 juli zet Netflix de actiefilm Beverly Hills Cop: Axel F online. Zet alvast de melding aan zodat je de release niet vergeet.


De synopsis: Dertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.

ENTHOUSIASTE EDDIE MURPHY: "BEVERLY HILLS COP 5 IS OFFICIEEL IN ONTWIKKELING"
Het vierde franchisedeel Beverly Hills Cop: Axel F moet nog uitkomen op Netflix, maar hoofdrolspeler Eddie Murphy en producent Jerry Bruckheimer denken al na over Beverly Hills Cop 5. Lees verder...

NieuwsFilm

meest populair