Joseph Gordon Levitt geheimzinnig over mogelijke rol in 'Knives Out 3'

Joseph Gordon Levitt geheimzinnig over mogelijke rol in 'Knives Out 3'

Speelt hij weer een cameo, wordt het een hoofdrol of toch helemaal niks?

Recentelijk kregen we te horen dat Rian Johnson is begonnen aan de derde Knives Out-film. Hij heeft al menig topacteur weten te strikken en nu wordt wederom een grote naam in verband gebracht met de blockbuster.

Het gaat hier om niemand minder dan Joseph Gordon-Levitt, o.a. bekend van Inception en The Dark Knight Rises. Heel erg gek is het niet dat de acteur wordt gelinkt aan de blockbuster, aangezien hij sinds Johnsons Brick uit 2005 in elke film van de regisseur opdook of voorbij kwam.

Interview
Levitt staat de laatste tijd volop in de spotlights, aangezien hij over niet al te lang te zien zal zijn Beverly Hills Cop: Axel Foley op Netflix. Tijdens een recent gesprek werd hem gevraagd of hij in Wake Up Dead Man te zien zal zijn.

Veel wil de acteur er nog niet over loslaten zo te horen: "Ik weet het niet. Ik weet het echt niet. Wat ik wel kan zeggen is dat Rian Johnson alleen maar goede films maakt. Hij is in mijn ogen een van de beste regisseurs vandaag de dag".

Cast
Mocht Levitt tekenen, dan zal hij een prachtige cast versterken die al bestaat uit nieuwkomers als Josh O'Connor (Challengers), Cailee Spaeny (Priscilla), Andrew Scott (Sherlock), Kerry Washington (Scandal), Glenn Close (Dangerous Liaisons), Josh Brolin (No Country for Old Men), Mila Kunis (Black Swan), Jeremy Renner (The Town), Daryl McCormack (Peaky Blinders) én Thomas Haden Church (Spider-Man 3)!



NieuwsFilm

meest populair