30-jarige 'The Boys'-actrice onder vuur vanwege "veel botox en plastische chirurgie"

30-jarige 'The Boys'-actrice onder vuur vanwege "veel botox en plastische chirurgie"

Erin Moriarty ontkent plastische chirurgie na kritische opmerkingen van journaliste Megyn Kelly.

Erin Moriarty raakt aardig bekend in filmland met haar rollen in Captain Fantastic, Driven en The Boys. Ook raakt ze tot haar grote verdriet bekend vanwege een te veel aan botox en plastische chirurgie.

De actrice kwam onder vuur te liggen na een uitzending van The Megyn Kelly Show. De bekende journaliste merkte bij foto's van Erin op dat ze er vroeger zo leuk uitzag, maar inmiddels een nepversie is van wat ze was. Ook zou ze verslaafd zijn aan plastische chirurgie, een nieuwe sociale ziekte.

Totale ontkenning
Het bericht van Megyn ging viraal en het betreffende stukje valt hier te zien in de YouTube-video van Inside Edition. Erin ontkende iets aan haar gezicht gedaan te hebben. Ze vertelde dat Megyn een oude jeugdfoto van haar gebruikt had en dat de andere foto gemaakt was na een zware make-up styling.

Volgens haar is er niets aan de hand met haar. Gelukkig krijgt Erin hulp uit onverwachte hoek. Van de week werd zij 30 jaar. Ter ere van haar verjaardag zette Culture Crave onderstaande post op Twitter.

Feliciteren is genoeg
Prompt reageerde iemand dat het niet uitmaakt dat ze aan de botox zit, want haar acteerprestaties zijn prima. Een ander snapte de kritiek, maar zei dat ze zelf over haar lijf mag beslissen. Een derde schreef dat alleen een felicitatie voldoende zou moeten zijn.



NieuwsFilm

meest populair