3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Interessante films met Emma Thompson en Matt Damon: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Good Luck To You, Leo Grande (2023)
Regie: Sophie Hyde | Cast: Emma Thompson, Daryl McCormack, Isabella Laughland, e.a. | Te zien op: Prime Video
Twee jaar geleden verloor Nancy haar man. Nu snakt ze naar intimiteit. Ze besluit daarom een gigolo in te huren. Zijn naam is Leo Grande. De twee spreken af op een hotelkamer. En hoewel ze de eerste keer gespannen is, bevalt haar contact met Leo zo goed dat ze hem vaker boekt. Tijdens hun afspraakjes begint Nancy's zelfverzekerdheid langzaam te groeien.



Drive My Car (2021)
Regie: Ryûsuke Hamaguchi | Cast: Hidetoshi Nishijima, Tôko Miura, Reika Kirishima, e.a. | Te zien op: Videoland
Theaterregisseur Yûsuke Kafuku is gelukkig getrouwd met Oto tot het noodlot toeslaat. Overrompeld door verdriet probeert hij het geheim te begrijpen dat hij vlak voor haar overlijden ontdekte. Twee jaar later werkt hij aan een klus voor een festival. Hoewel hij normaal altijd zelf rijdt, krijgt hij nu een chauffeur toegewezen. Dat is Misaki Watari, een jonge maar nogal stugge vrouw die ook gebukt blijkt te gaan onder een trauma.



The Talented Mr. Ripley (1999)
Regie: Anthony Minghella | Cast: Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Jude Law, e.a. | Te zien op: Netflix / SkyShowtime
Tom Ripley wordt door de vader van playboy Dickie Greenleaf naar Italië gestuurd om hem over te halen terug te keren naar Amerika. Wanneer hij Dickie en zijn verloofde Marge ontmoet, is hij direct onder de indruk van hun rijkeluisleventje. Tom doet zich voor als oud-studiegenoot van Dickie en weet zo zijn leven binnen te dringen. Daarna doet hij er alles aan om dit heerlijke leventje niet te verliezen.



NieuwsFilm

meest populair