3 uitstekende en spannende films op Netflix laten je regelmatig rot schrikken

3 uitstekende en spannende films op Netflix laten je regelmatig rot schrikken

Drie spannende films waarbij het wel eens heel slecht kan aflopen.

Er staan veel spannende films op Netflix. Sommige daarvan zijn heel slecht, maar andere zijn juist perfect voor een avondje griezelig vermaak. Hieronder drie thrillers die je op de streamingdienst vindt.

Don't Let Go

Regie: Jacob Aaron Estes | Hoofdrollen: David Oyelowo, Mykelti Williamson, Storm Reid | Kijk nu



Nadat de familie van een man vermoord wordt, krijgt hij een telefoontje van één van de overledenen: zijn nicht Ashley. De man weet op het eerste gezicht niet of hij geesten ziet of dat hij zijn verstand verliest, maar naderhand volgen er nog meer telefoontjes. Deze zullen hem helpen de geschiedenis te herschrijven.

Under Paris

Regie: Xavier Gens | Hoofdrollen: Bérénice Bejo, Anaïs Parello, Julien Jakout | Kijk nu



In de zomer van 2024 organiseert Parijs voor het eerst het wereldkampioenschap triatlon aan de Seine. Sophia, een briljante wetenschapster, verneemt van Mika, een jonge milieuactiviste, dat een grote haai diep in de rivier zwemt. Om een bloedbad in het hart van de stad te voorkomen, hebben ze geen andere keuze dan hun krachten te bundelen met Adil, de commandant van de rivierpolitie van de Seine.

Cam

Regie: Daniel Goldhaber | Hoofdrollen: Melora Walters, Jessica Parker Kennedy, Patch Darragh | Kijk nu



Het account van een webcammeisje met een groeiende fangroep is overgenomen door een lookalike. Ze moet de mysterieuze dader vinden om haar identiteit terug te krijgen.

NieuwsFilm

meest populair