Letitia Wright hint op meer Shuri en Black Panther in het MCU

Letitia Wright hint op meer Shuri en Black Panther in het MCU

De actrice lijkt te zeggen dat er enkele nieuwe ontwikkelingen gaande zijn bij Marvel Studios...

Zowel de box-office resultaten als het eind van Black Panther: Wakanda Forever leken niet te suggeren dat we de superheld nooit meer terug zouden gaan zien in het Marvel Cinematic Universe.

En nu spreekt ook hoofdrolspeelster Letitia Wright (Shuri) over haar eventuele terugkeer. In een interview met 'The View' verraadde de 30-jarige actrice zachtjes dat er grote dingen aan zitten te komen.

Zou meer dan logisch zijn
Op internet circuleren er veel geruchten over een ensemble van 60 'Marvel'-personages in Avengers 5. Ook opmerkelijk is het feit dat Black Panther: Wakanda Forever tot nu toe de op een na best scorende titel van The Multiverse Saga is, na Spider-Man: No Way Home.

En er is vrijwel geen enkele manier om de Avengers weer bij elkaar te krijgen tegen een dreiging die de wereld in gevaar zou brengen zonder dat de Black Panther in een bepaalde hoedanigheid opduikt.

Wachten op meer nieuws
Hoewel er officieel nog geen Black Panther 3 is aangekondigd, lijkt dat slechts een kwestie van tijd. Wright is in iedergeval erg dankbaar voor het personage van Shuri en verschijnt wellicht binnenkort eerst in de Disney+ serie Eyes of Wakanda.



NieuwsFilm

meest populair