Trailer 'The Union': Rennen, knokken, racen en schieten met Mark Wahlberg en Halle Berry

Trailer 'The Union': Rennen, knokken, racen en schieten met Mark Wahlberg en Halle Berry

Ondersteunende rollen komen van Mike Colter, Adewale, Jackie Earle Haley en J.K. Simmons...

Begin mei onthulde streamingdienst Netflix hun ultieme zomerfilm voor 2024. Dit wordt een actiecomedy getiteld The Union met in de hoofdrollen Mark Wahlberg (Family Plan) en Halle Berry (The Call).

Deze verschijnt halverwege augustus en aangezien die datum nu nog maar zeven weken van ons verwijderd is, staat er een eerste trailer van de aanstaande film online, die je uiteraard hieronder kunt bekijken.

Samenvatting van het verhaal
Mike (Wahlberg) leeft een eenvoudig en gelukkig leven als bouwvakker in zijn geboortestaat New Jersey totdat zijn verloren gewaande middelbare schoolliefde Roxanne (Berry) komt opdagen met meer aan haar hoofd dan romantiek.

Ze weet dat hij de juiste man voor een klus is en recruteert hem voor een gevaarlijke inlichtingenmissie in Europa, waardoor ze weer bij elkaar komen in een wereld van spionnen en snelle achtervolgingen en de vonken er opnieuw vanaf vliegen.

Geregisseerd door de tv-regisseur Julian Farino
The Union ziet er niet uit als iets origineels dat we nog niet eerder hebben gezien, maar de beelden lijken in ieder geval een aantal leuke actiescènes te bevatten om op een regenachtige avond wat tijd aan te besteden.



NieuwsFilm

meest populair