Trailer voor 'Here': Tom Hanks met computer zwaar verjongd en verouderd

Trailer voor 'Here': Tom Hanks met computer zwaar verjongd en verouderd

De titel geeft de kijker het ultieme 'fly-on-the-wall'-ervaring op één unieke locatie...

Met Here neemt Robert Zemeckis (Back to the Future) het publiek opnieuw mee op een reis door de tijd, met dit keer in de hoofdrol het voormalige duo uit Forrest Gump, Tom Hanks en Robin Wright.

Bovendien gebruikt hij geavanceerde special effects-technologie om de cast zowel jonger als ouder te maken. En nu hebben we dankzij studio 'Sony Pictures' een eerste blik met een bruisende eerste trailer.

Bekijk de preview hieronder
De regisseur vergelijkt de inhoudelijke scènes met die uit oude stomme films van de jaren '20/'30, voor de montagetafel werd uitgevonden. Het haakt in op het universele thema dat alles voorbijgaat in een tijd waar het grote publiek een kortere aandachtsspanne heeft omdat ze snel door het leven gaan en voldoende afleiding hebben "dankzij" de smartphone.

Here speelt zich een eeuw lang af op één enkele locatie, namelijk een huis dat na verloop van tijd wordt bewoond door diverse mensen. Naarmate het verhaal vordert, zullen we de ontwikkeling van het personage van Hanks zien, van een tiener tot een bejaarde.

Vanaf november in de bioscoop
Zemeckis onthulde een niet eerder toegepaste techniek waarbij de camera de hele tijd nooit vanaf een vaste positie in het huis beweegt. Het enkele perspectief verandert nooit, maar alles eromheen wel.



NieuwsFilm

meest populair