Dylan Sprouse en Callam McAullife vechten tot de dood in de trailer van 'The Duel'

Dylan Sprouse en Callam McAullife vechten tot de dood in de trailer van 'The Duel'

Volgens de trailer zijn voor sommige "moderne problemen, historische oplossingen" nodig.

Eerder vandaag onthulde Lionsgate Studios de trailer van hun nieuwste dramathriller met Dylan Sprouse en Callan McAuliffe.

The Duel het regiedebuut van jonge filmmakers Justin Matthews en Luke Spencer Roberts.

Een andere Woody
In de dramathriller (niet te verwarren met de gelijknamge western uit 2016 met Woody Harrelson) ontdekt Woody (McAullife) dat zijn beste vriend, Colin (Sprouse), een affaire heeft met zijn vriendin.

Geen enkele vorm van moderne wraak lijkt gepast voor de bedrogen jongen en hij besluit zijn ex- beste vriend uit te dagen voor een klassieke erewedstrijd: een herenduel op leven en dood.

Het lot
Wanneer twee van de vrienden uit de groep ook betrokken raken, komt de eens zo onafscheidelijke groep mannen dichter bij de dag van het lot en worden de banden van hun relatie op de proef gesteld.



Naast Sprouse en Mcauliffe maken Denny Love, Hart Denton, María Gabriela De Faría, Rachel Matthews, Christian McGaffney, Ronald Guttman en Patrick Warburton ook deel uit van de cast.

Later deze zomer
The Duel zal op 31 juli 2024 in de Verenigde Staten te zien zijn in de bioscoop. Later deze zomer zal de film wereldwijd op VOD verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair