Will Smith weer op het podium: voor het eerst sinds de Oscarklap

Will Smith weer op het podium: voor het eerst sinds de Oscarklap

Will Smith maakt comeback met nieuwe muziek na de klap voor Chris Rock bij de Oscars.

De klap voor Chris Rock bij de Oscars kreeg zo'n negatieve nasleep, dat Will Smith uit de spotlights bleef. De acteur uit Bad Boys herpakt zich intussen voorzichtig.

Zo zal hij eerdaags zijn opwachting maken bij de BET-awards. Niet als genomineerde of als presentator maar als performer. De ster zal een nieuw liedje lanceren, want hij heeft weer nieuwe muziek, aldus het artikel hier van Variety.

Tijd voor muziek
Will Smith was jaren te druk met filmprojecten. Het acteren en produceren nam te veel tijd in beslag om ook nog een muziekstudio in te duiken. Maar het ziet ernaar uit dat het hem toch gelukt is.

Will Smith is nu in de bioscopen te zien in Bad Boys: Ride or Die. Dit vierde deel wordt goed ontvangen en is net als de vorige delen blijven hangen in de jaren 90. Net als zijn collega Martin Lawrence juicht hij die nostalgie toe.

Genieten waar mogelijk
Hangen in het verleden doet Will Smith gelukkig niet. In de onderstaande Instagram-reel toont hij zijn pogingen om een insta360-filmpje te maken. Het kost hem moeite - net als alle anderen die bij de tijd willen blijven. Volgers vinden het geweldig dat hij zijn leven weer oppakt en geniet waar mogelijk.



NieuwsFilm

meest populair