Eerste foto's 'Here' met een perfecte de-aged Tom Hanks en Robin Wright

Eerste foto's 'Here' met een perfecte de-aged Tom Hanks en Robin Wright

Het kan soms lelijk uitpakken, maar dat lijkt hier niet het geval...

Dertig jaar nadat ze het tragische liefdesverhaal van Forrest en Jenny speelden in Forrest Gump, nog steeds de beste film van Robert Zemeckis, is het duo Tom Hanks en Robin Wright weer herenigd.

Het nieuwste project van de bekroonde regisseur is getiteld Here en wordt door studio 'Sony Pictures' in november uitgebracht. De eerste indrukwekkende foto's hebben nu hun weg online gevonden.

Bekijk het resultaat hieronder
We hoorden namelijk al eerder dat Hank en Wright verjongd zouden worden met behulp van de welbekende AI-technologie en of dat gelukt is, kan je beoordelen op de afbeeldingen, vrijgegeven door 'Vanity Fair'.

Here speelt zich een eeuw lang af op één enkele locatie, namelijk een huis dat na verloop van tijd wordt bewoond door diverse mensen. Naarmate het verhaal vordert, zullen we de ontwikkeling van het personage van Hanks zien, van een tiener tot een bejaarde.

Speelduur van 104 minuten
Zemeckis onthulde een niet eerder toegepaste techniek waarbij de camera de hele tijd nooit vanaf een vaste positie in het huis beweegt. Het enkele perspectief verandert nooit, maar alles eromheen wel.















NieuwsFilm

meest populair