Emily Ratajkowski benadert vrouw die al haar Instagram-foto's na-aapt: "stop ermee"

Emily Ratajkowski benadert vrouw die al haar Instagram-foto's na-aapt: "stop ermee"

Emily Ratajkowski vraagt Celeste Barber te stoppen met het belachelijk maken van haar poses.

Emily Ratajkowski zegt wat zij wil en doet wat zij wil. Het model met af en toe een filmrolletje heeft dus nu aan Celeste Barber gevraagd te stoppen met haar na te apen.

Emily kreeg flink kritiek op haar kritiek, maar vertelde in haar podcast High Low with Emrata: Het drama met Celeste werd groter gemaakt dan het is. Ik vind haar erg grappig. Maar mijn boodschap was: Stop ermee. Ik wil niet dat je dit langer met mij doet. Ik stem niet in met dit.

Belachelijk maken
Celeste is namelijk een comédienne die ingewikkelde poses of vreemde keuzes van modellen en actrices nadoet. Ze gebruikt hun originele foto- en filmmateriaal ook en er wordt dan vaak ten koste van die vrouwen gelachen. Het begon met dat ze zich irriteerde aan het onmogelijk perfecte en onrealistische beeld dat social influencers oproepen.

Celeste heeft een Netflix-show genaamd Wellmania en vertelde hier in Marie Claire over het commentaar: "Ik ben een flapuit. Dat waardeer ik van mezelf. Ik vind het niet fijn dat ik dat niet zo vaak kan doen als ik zou willen."

Liefde en haat
Celeste maakt ook willekeurig anderen belachelijk, zoals Kim Kardashian en Gwyneth Paltrow. Ze zei ook: "Ik werk vanuit het idee dat ik toch al gecancelled word. Ik wens hen succes. Je kunt toch niet winnen. Het ene moment haten ze je, het andere moment ben je de leukste." Op haar Instagram vinden bijna 10 miljoen volgers haar in elk geval geen probleem.



NieuwsFilm

meest populair