'The Batman Part II' komt in 2026: opnames beginnen snel

'The Batman Part II' komt in 2026: opnames beginnen snel

Andy Serkis onthult dat de opnames van 'The Batman Part II' begin 2025 zullen beginnen.

Twee jaar geleden maakte een nieuwe Batman zijn opwachting in de bioscopen. Robert Pattinson speelde deze keer de iconische superheld in een bijzonder donkere film. Na het succes van The Batman werd een vervolg al snel aangekondigd. Nu weten we dankzij Andy Serkis wanneer de opnames van deel 2 zullen beginnen.

The Batman Part II werd meerdere keren vertraagd door de stakingen in Hollywood. Maar de film staat nu gepland voor een release op 1 oktober 2026.

Start opnames begin 2025
Hoewel fans dus nog even geduld moeten hebben, is er nu een indicatie wanneer de opnames zullen beginnen. Tijdens een recent optreden op ACE Superhero Comic Con 2024 bevestigde Alfred Pennyworth-acteur Andy Serkis dat de opnames van The Batman Part II waarschijnlijk begin 2025 zullen starten.

"Eigenlijk weet ik niets over de film behalve dat ik zojuist heb gehoord dat we waarschijnlijk begin volgend jaar beginnen met filmen," legde Serkis uit. "Ik weet dat Matt Reeves heel hard aan het script werkt. Matt Reeves is een buitengewone filmmaker, dus kan ik alleen maar aannemen dat het weer een briljant script zal worden, want ik vond wat hij deed met die eerste film echt geweldig. Ik vond het fantastisch om met Rob Pattinson te werken, en ik kijk er erg naar uit om Alfred weer te spelen."

Succes
De verwachtingen voor deel 2 zijn torenhoog na de geweldige ontvangst van de eerste film. Die film bracht een mooie 772 miljoen dollar op. Niet iedereen was van tevoren overtuigd van de casting van Robert Pattinson als de Caped Crusader, maar na het zien van de film waren fans verkocht.


Er is nog niets bekend over het tweede deel maar het lijkt erop dat regisseur Matt Reeves wederom een duister en complex verhaal zal afleveren dat zowel nieuwe als trouwe fans zal boeien.

NieuwsFilm

meest populair