Netflix verwijderalarm: deze 3 topfilms staan alleen nog deze maand online

Netflix verwijderalarm: deze 3 topfilms staan alleen nog deze maand online

Deze drie pareltjes van geweldige regisseurs met een prachtige cast moet je nog snel kijken!

Netflix is dé grootste streamingdienst en dit willen ze blijven ook. Om ruimte te maken voor nieuwe films en series die ze elke maand toevoegt, moet Netflix helaas ook veel content verwijderen. Deze maand staat hier wel heel veel moois tussen.

Nederland (en de rest van Europa) is volledig in de ban van het EK, maar als je niet zo'n voetbalfanaat bent en gewoon zin hebt in een goede film, moet je de volgende titels maar even voorrang geven. Deze onderstaande pareltjes staan namelijk nog maar enkele dagen op Netflix.

Gone Girl
David Fincher heeft al heel wat topfilms gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan Seven en Fight Club. In 2014 bracht hij weer de sterk onthaalde Gone Girl uit, waarin Rosamund Pike misschien wel de beste rol van haar carrière neerzet.


Zij speelt de vrouw van Nick Dunne (niemand minder dan Ben Affleck). Op een dag verdwijnt zij spoorloos. Nick probeert erachter te komen wat er precies aan de hand is. Een complicerende factor is dat hijzelf beschuldigd wordt van haar verdwijning.

The Revenant
Leonardo DiCaprio won dan eindelijk zijn eerste Oscar als de pelsjager Hugh Glass in dit meesterwerk van de Mexicaanse grootheid Alejandro González Iñárritu.


Wanneer Glass ernstig wordt toegetakeld door een grizzlybeer, besluiten zijn lijfwachten hem te beroven en voor dood achter te laten. Als Glass weer bijkomt, neemt hij wraak en zijn zoektocht naar de lijfwachten leidt hem door een enorm uitgestrekt en woest landschap.

1917
Regisseur Sam Mendes heeft ook al heel wat moois geleverd, maar 1917 is toch wel zijn magnum opus. In deze fantastische oorlogsfilm krijgen twee jonge soldaten een bijna onmogelijke missie toegewezen.


In een race tegen de klok moeten zij vijandelijk terrein betreden en een boodschap afleveren waarmee zij een dodelijke aanval op honderden soldaten kunnen voorkomen, waaronder de broer van een van de twee soldaten. Alle drie deze films staan maar tot 30 juni op Netflix, dus weer er snel bij!

NieuwsFilm

meest populair