Gillian Anderson deelt een wel héél gewaagd filmpje op Insta

Gillian Anderson deelt een wel héél gewaagd filmpje op Insta

Gillian Anderson doorbreekt taboes en maakt mysteries rond het vrouwelijk lichaam bespreekbaar via Instagram en andere media.

Gillian Anderson speelde niet alleen in de X-Files een nieuwsgierige onderzoeker. In het echt is zij ook dol op mysterieuze onderwerpen - en ziet ze die overal.

Op haar Instagram plaatste ze dan ook een filmpje waarin vrouwelijke en mannelijke lichaamsdelen te zien zijn. Ze schreef erbij: "Slechts een meisje aan het werk in Canada, denkend aan de zomer."

Taboes doorbreken
Volgers reageren geamuseerd. Iemand grapt dat ze aan het werk is, een ander zegt dat ze publiek heeft bij het openen van het filmpje. Onder meer Melanie Griffith plaatst een hartje.

De laatste jaren wil Gillian graag de mysteries en taboes rond het vrouwelijk lichaam bespreekbaar maken. Zo heeft ze een podcast over seks en een onderneming in pikante spulletjes. Ook verscheen ze laatst bij de Golden Globes in een jurk vol geborduurde vagina's.

Spraakmakend mens
Nieuw werk van haar blijft gewaagd, zoals Scoop. Die film gaat in op het misbruikschandaal van Epstein en prins Andrew. Ze is ook te zien in de spraakmakende The Crown, The Pale Blue Eye en White Bird A Wonder Story.



NieuwsFilm

meest populair