Actrice Mia Goth geeft de belangrijkste reden achter vertraging 'Blade' met Mahershala Ali

Actrice Mia Goth geeft de belangrijkste reden achter vertraging 'Blade' met Mahershala Ali

Volgens de bekendheid neemt de superheldenstudio de tijd om er iets moois van te maken.

Jarenlang kijken fans al uit naar Marvels Blade, maar eigenlijk is alles wat we te horen krijgen alleen maar slecht nieuws. Actrice Mia Goth, die eveneens in de blockbuster te zien zal zijn, komt nu eindelijk eens met een positieve update.

Het is alweer vijf jaar geleden dat we te horen kregen dat de hoofdrol deze keer zou worden ingevuld door Mahershala Ali. De tweevoudige Oscarwinnaar neemt dus het stokje over van Wesley Snipes, maar een makkelijk proces is dit allesbehalve.

Problemen
De blockbuster heeft de nodige vertragingen opgelopen. Menig regisseur die tekende voor het project is al vertrokken en naar verluidt zou zelfs Ali er genoeg van hebben. De geliefde acteur zou er aan denken zijn zinnen te zetten op andere films en Blade te verlaten.

Recentelijk haalde zijn advocaat ook nog uit naar Marvel, toen hij openlijk zijn verbazing toonde over hoe lang de superheldenstudio neemt voor de nieuwe Blade. Goth, o.a. bekend van X en Pearl, komt nu met een uitleg.

Belangrijk
Volgens de 30-jarige actrice neemt Marvel de tijd om ook iets moois in elkaar te kunnen zetten. Zo zegt zij tijdens een recent interview: "Zij geven er echt om. Ze willen een geweldige film maken, althans, dat is de indruk die ik krijg dus dat voelt wel goed aan".



NieuwsFilm

meest populair