Megawraakfilm 'Nobody 2' vindt zijn regisseur en komt in 2025 uit

Megawraakfilm 'Nobody 2' vindt zijn regisseur en komt in 2025 uit

Goed nieuws voor de fans van deze keiharde actiefilm, aangezien we niet meer lang hoeven te wachten op het vervolg.

Eerder deze maand kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Nobody 2. Het werd ons toen duidelijk dat dit een werkelijkheid zou worden, maar nu is er meer goed nieuws. We weten wanneer het vervolg uitkomt en wie deze keer de regie voor zijn rekening zal nemen.

Nadat John Wick een gigantisch succes bleek te zijn, verschenen er de nodige soortgelijke films, waaronder dus Nobody. Hierin is de hoofdrol weggelegd voor Bob Odenkirk, voornamelijk bekend van zijn rol als Saul Goodman in het Breaking Bad-universum.

Verhaal
Odenkirk kruipt in de huid van een gewone man, Hutch Mansell, die een rustig familieleventje leidt. Hier komt een einde aan wanneer er bij hem wordt ingebroken en de meedogenloze huurmoordenaar die hij vroeger was weer in hem naar boven komt.

Nobody was een hit. De keiharde actiefilm scoorde overtuigende cijfers, zoals een 84% op Rotten Tomatoes en een 7,4 op IMDb. Ook bracht de blockbuster bijna 58 miljoen dollar op tegenover een budget van 'maar' 16 miljoen dollar.

Vervolg
Niet zo heel gek dus, dat er een vervolg aankomt. Regisseur Ilya Naishuller keert echter niet terug, maar zijn vervanger is al gevonden in de vorm van Timo Tjahjanto.


Hij maakte al eerder The Night Comes for Us en May the Devil Take You. Hij gaat al snel beginnen aan de blockbuster, aangezien de opnames dit jaar nog van start gaan. Heel erg lang hoeven we ook niet meer te wachten, want Nobody 2 zal volgend jaar augustus te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair