Anthony Hopkins en Ian McKellen dansend en kussend op Instagram-filmpje

Anthony Hopkins en Ian McKellen dansend en kussend op Instagram-filmpje

Anthony Hopkins en Ian McKellen genieten samen van het leven en trakteren fans op leuke video's.

De wereld is een stukje leuker met Anthony Hopkins en Ian McKellen erin. De twee legendarische sterren zijn niet stuk te krijgen.

Ian McKellen werd onlangs 85 jaar. Met klassieke films als Rasputin en Gods and Monsters kennen mensen hem toch vooral van X-Men en Lord of the Rings. Nieuwe films van hem zijn onder meer The Good Liar en Hating Peter Tatchell. Ook treedt hij nog steeds op in theaters.

Bij leven al legendarisch
Anthony Hopkins acteert nog steeds en is nu 86 jaar. Hij is bekend van klassiekers als Silence of the Lambs en Remains of the Day. Recentere films zijn onder meer Thor en Rebel Moon. Anthony is gek op dansen en trakteert volgers op Instagram vaak op spontane dansjes.

In de onderstaande Instagram-video van Anthony Hopkins danste hij een keer niet alleen. Ian deed gezellig mee. Ook geven ze elkaar een dikke knuffel en een kus. De heren dragen dezelfde jas van Gucci. Waarschijnlijk kregen ze die cadeau van Salma Hayek.

Volop genieten met hen
Kijkers genieten volop van het filmpje. Anthony Hopkins schreef erbij: Vandaag vier ik mijn dierbare vriend Ian en zijn onbreekbare wil. Ik hou van deze man. We dragen allebei onze Gucci, dank je wel Salma.



NieuwsFilm

meest populair