Van deze gemiste filmrol baalt Emma Stone enorm: "zou zo gek zijn geweest"

Van deze gemiste filmrol baalt Emma Stone enorm: "zou zo gek zijn geweest"

Emma Stone begon met afwijzingen maar werd één van Hollywood's meest populaire actrices.

Emma Stone behoort tot de meest populaire actrices in Hollywood. Ze heeft twee Oscars en komt om in het werk. Toch liep elke auditie vroeger op niets uit. Niemand geloofde in haar.

En dat terwijl de actrice uit The Amazing Spider-Man, La La Land en Poor Things als kind al wist dat ze wilde acteren. Ze overtuigde haar ouders met een Powerpoint-presentatie, waarna zij met haar moeder naar Hollywood vertrok. Maar daar volgden alleen afwijzingen, ook bij Disney.

Bijna eerder samengewerkt
Onlangs bekende ze in The Tonight Show starring Jimmy Fallon dat ze enorm baalde van een filmrol die ze misliep. Ze zei: Ik was 15 jaar oud denk ik toen ik auditie deed voor Friday Night Lights. Ik voelde me verslagen toen ik die rol niet kreeg.

Ze vervolgde met: Dat zou zo gek zijn geweest, want dan zou ik werken met Jesse Plemons. Ik leerde hem pas kennen met Kinds of Kindness. En hij zal ook in de volgende film te zien zijn - spoiler alert!

Met elkaar verbonden
Jesse Plemons is op zijn beurt getrouwd met Kirsten Dunst. Hij is te zien in films als The Power of the Dog en The Irish Man. Kirsten is onder meer te zien in Civil War en ... Spider-Man. Bijzonder hoe mensen met elkaar verbonden kunnen zijn.



NieuwsFilm

meest populair