Dwayne Johnson deelt filmposter voor eerste film in 2 jaar tijd: 'Red One'

Dwayne Johnson deelt filmposter voor eerste film in 2 jaar tijd: 'Red One'

De eerste trailer voor de film verschijnt later vandaag online.

Dwayne Johnsons carrière heeft de laatste tijd op een laag pitje gestaan, maar 2024 belooft een belangrijk jaar voor de acteur te worden.

Zo keert hij terug in Moana 2 als de stem van Maui en ondergaat hij een heuse transformatie voor The Smashing Machine. En dan is er nog zijn aankomende Kerstfilm, Red One.

Red One
In Red One speelt Johnson een agent van de Kerstman (J.K. Simmons) die zijn ontvoerde baas moet terugvinden. De film wordt geregisseerd door Jake Kasdan, die eerder al de Jumanji-films met Johnson maakte.

De acteur heeft nu een poster gedeeld op zijn social media, waarmee hij een trailer aankondigt voor later vandaag. De poster toont een oproep om de vermiste Kerstman terug te vinden.

ELF
"Kijk uit naar deze man," schrijft Johnson in de post. "Voor het laatst gezien op de Noordpool. Als je informatie hebt, neem dan contact op met het E.L.F. North Pole Command Center via het nummer onderaan deze officiële RED ONE poster."


Red One bevat ook grote rollen voor Chris Evans en Lucy Liu, al zijn die nog niet bekend. De film zou oorspronkelijk eind vorig jaar uitkomen, maar staat nu gepland voor een bioscooprelease in november.

NieuwsFilm

meest populair