'Army of the Dead 2' krijgt een positieve update van Zack Snyder

'Army of the Dead 2' krijgt een positieve update van Zack Snyder

Zack Snyder heeft van zich laten horen op social media met een veelbelovende update.

Drie jaar na de release van de eerste film heeft Zack Snyder een update gegeven over het vervolg. Het Netflix-vervolg met de titel Planet of the Dead lijkt er nu toch echt te gaan komen.

De regisseur postte een foto op social media van zichzelf samen met Army of the Dead-ster Omari Hardwick. Toen fans vroegen of dit een hint was naar een vervolg, antwoordde Snyder: "Ja, ik werk eraan".

Eerste Army
Army of the Dead was vanaf het begin af aan bedoeld als een startpunt voor een nieuwe Netflix-franchise. In 2021 verscheen ook de prequel Army of Thieves op het streamingplatform.

De eerste film met onder anderen Dave Bautista kreeg goede recensies, maar werd ook bekritiseerd om de lange speelduur, het tempo en het plot.

Knotsgek
De nieuwe Army is geschreven door de 30-jarige Shay Hatten, die eerder ook met Snyder werkte aan Army of the Dead en de Rebel Moon-films. Eerder meldde Snyder al dat het geplande vervolg nog grootschaliger wordt op een "knotsgekke manier."


Zo legde hij uit: "Als we nog een Army-film zouden maken, behalve... de Mathias-tak van het Army-universum heeft zijn eigen ding gaande, maar de hoofdvertakking wordt zeer verdraaid naarmate het verder gaat.

NieuwsFilm

meest populair