Ernstig zieke Christina Applegate "geniet niet meer van het leven"

Ernstig zieke Christina Applegate "geniet niet meer van het leven"

Christina Applegate vindt troost in haar podcast MesSy terwijl ze worstelt met ernstige ziekte.

Christina Applegate is ernstig ziek. De geliefde actrice uit Married with Children, Dead to Me en Bad Moms vindt haar podcast MesSy gelukkig een heerlijke uitlaatklep.

Ze vertelde al eerder in een uitzending dat zij niet meer geniet van het leven en heel somber is. Op verzoek van bezorgde fans legde ze dat hier onlangs verder uit. Een stukje van haar verhaal valt in het onderstaande Instagram-bericht te beluisteren.

Opkroppen maakt ziek
Christina Applegate zei: "Ik vind dat als je nare dingen opkropt, die erg aan kracht winnen. Mensen voelen schaamte als het gaat om mentale gezondheid. Als mensen dan bang zijn die gedachten te bespreken, geven ze die nare beelden juist immens veel kracht."

Ze vervolgde met: "Het is juist belangrijk en helend om die gedachten te uiten, ook al voelen mensen zich daar oncomfortabel bij. Door er zelf zo'n punt van te maken, maak jij dat ook voor anderen. Het is belangrijk je uit te spreken."

Het is uitputtend
Christina besloot met: "En nee, ik word nu niet in de gaten gehouden in verband met mogelijke zelfmoord. Niemand met een chronische ziekte zegt dat het geweldig is. Het is uitputtend en je wilt het niet. Maar je slaat je er doorheen met vrienden die naar je luisteren, waardoor die druk eraf gaat."



NieuwsFilm

meest populair