3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van krachtige Spike Lee-film tot R-rated komedie met Jennifer Lawrence: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

BlacKkKlansman (2018)
Regie: Spike Lee | Cast: John David Washington, Adam Driver, Topher Grace, e.a. | Te zien op: Prime Video / SkyShowtime
De zwarte politieman Ron Stallworth gaat undercover bij de Ku Klux Klan. Dat doet hij samen met zijn witte collega Flip Zimmerman. Stallworth voert de telefoongesprekken, Zimmerman trekt het veld in. Zo weten ze tot de hoogste kringen binnen te dringen en proberen ze de plannen van de racistische organisatie te dwarsbomen.



Blue Valentine (2010)
Regie: Derek Cianfrance | Cast: Ryan Gosling, Michelle Williams, Mike Vogel, e.a. | Te zien op: CineMember / Film1 / Videoland
Verpleegkundige Cindy en schilder Dean zijn al jaren samen. Ooit waren ze smoorverliefd op elkaar, maar nu hebben beiden al een tijd door dat hun huwelijk langzaam uit elkaar aan het vallen is. In een poging deze situatie op te lossen, besluiten ze een lang weekend weg te gaan. Op hun hotelkamer blikken ze terug op hun ontmoeting en de liefde die ze ooit deelden.



No Hard Feelings (2023)
Regie: Gene Stupnitsky | Cast: Jennifer Lawrence, Andrew Barth Feldman, Natalie Morales, e.a. | Te zien op: Netflix
Maddie heeft flinke schulden. Ze werkt als Überchauffeur maar verliest haar auto. In alle wanhoop besluit ze te reageren op een bijzondere vacature van rijke ouders die een vrouw zoeken om te daten met hun sociaal ongemakkelijke zoon voordat hij naar de universiteit gaat. Maddie begint vol overgave aan deze opdracht, maar ondervindt al snel de nodige hindernissen.



NieuwsFilm

meest populair