Netflix pakt binnenkort uit met een wel hele bizarre maar goede film

Netflix pakt binnenkort uit met een wel hele bizarre maar goede film

'Barbarian' met Georgina Campbell en Bill Skarsgård kijk je vanaf begin volgende maand op de streamingdienst.

Netflix pakt binnenkort uit met een geweldige film: Barbarian. In deze horrorthriller stuit een jonge vrouw tijdens haar verblijf in een Airbnb op een bizarre ontdekking, waardoor haar verblijf verandert in een regelrechte nachtmerrie.

Barbarian (2022) is een film van regisseur Zach Cregger. De grootste rollen worden gespeeld door Georgina Campbell (Bird Box: Barcelona), Bill Skarsgård (Pennywise uit It) en Justin Long (Jeepers Creepers).

Het verhaal
In Barbarian heeft Tess (Campbell) een Airbnb geboekt. Wanneer ze 's avonds laat arriveert, blijkt deze dubbel geboekt te zijn door ene Keith (Skarsgård). Hoewel Tess hem niet vertrouwt, kan ze niets anders dan overnachten in de woning.

Wanneer er allerlei vreemde dingen gebeuren, lijkt het wantrouwen van Tess bevestigd te worden. Maar dan komt ze erachter dat er meer aan de hand is. Samen met Keith gaat ze op onderzoek uit in de ogenschijnlijk eindeloze keldergangen van het huis.

Naar Netflix
Barbarian werd twee jaar terug enthousiast ontvangen door de critici en het publiek. Dat komt vooral doordat de film slim in elkaar zit, lekker eng is en een hele goede cast heeft. Kortom: deze horrorthriller is een absolute aanrader.



Netflix heeft aangekondigd dat Barbarian vanaf 4 juli op de streamingdienst te bewonderen is. Een melding ontvangen op deze dag? Activeer hier het alarmbelletje.

NieuwsFilm

meest populair