Dit is de reden waarom Ben Affleck altijd zo boos kijkt op foto's

Dit is de reden waarom Ben Affleck altijd zo boos kijkt op foto's

Reactie van Ben Affleck op de foto's waarop hij boos kijkt: "Ik ben een beetje verlegen"

Ben Affleck lijkt een boze, verveelde man op veel foto's. Toch beweert hij zich niet zo te voelen. Onlangs legde hij aan Kevin Hart uit waardoor al die 'ik ben mijn leven zo zat'-memes van hem circuleren.

Als Kevin in het Heart to Hart-interview de 'resting b**ch-face' van Ben benoemt, corrigeert Ben hem geschokt: "Het is geen 'b**ch-face'. Ik heb een 'resting hard face', want ik rust op dat moment uit. Mensen projecteren emoties op mij die ik op dat moment niet voel."

Hij haat aandacht
Ook zei hij: "Ik ben een beetje verlegen. Als mensen mij zien, denken ze dat ik boos ben. Maar ik vind het niet fijn om een camera in mijn gezicht geduwd te krijgen. Het is één ding met premières als ik alleen ben, maar het is een ander ding als ik met mijn kinderen over straat ga."

Ben is zeldzaam open in dat interview. Een deel ervan staat in de onderstaande YouTube-video van Entertainment Tonight. Over zijn uitjes met Jennifer Lopez zei hij: "Ik krijg wat aandacht. Maar met Jen is het een ander verhaal. Zij is zo ongelooflijk beroemd. Voor mensen is zij zo ongelooflijk belangrijk."

Best benauwd zo
Ben Affleck vertelde verder dat mensen rustig blijven tegen hem, maar flippen als ze JLo zien. Dat zorgt voor benauwde situaties waarbij ze achtervolgd worden door fans. Dat vindt hij moeilijk.



NieuwsFilm