Man van Margot Robbie bekent: "hierover hebben we altijd ruzie"

Man van Margot Robbie bekent: "hierover hebben we altijd ruzie"

Margot Robbie, Australische actrice, bouwde een succesvol imperium met haar man Tom Ackerley.

Margot Robbie is in korte tijd een van de meest gewilde sterren van Hollywood geworden. Dat is best knap daar ze eigenlijk geboren en getogen is in Australië en daar acteerde.

De sprankelende actrice uit Barbie, Babylon en Amsterdam begon haar carrière in Amerika met de film The Wolf of Wallstreet. De bijna 34-jarige actrice is al acht jaar getrouwd met Tom Ackerley. Ze leerden elkaar in 2013 kennen op de filmset van Suite Française waar Tom werkte als assistent-regisseur.

Werk en privé
Samen bouwden ze een imperium op, want hun productiemaatschappij LuckyChap Entertainment doet het steengoed - en nu komt er een drankje bij, een gin genaamd Papa Salt. Het succes van hun relatie ligt waarschijnlijk in het feit dat ze hun privéleven zoveel mogelijk privé houden.

Hier in een exclusief interview met The Times vertelden ze iets meer over elkaar. Zo brengt het stel vaak volle dagen met elkaar door, ook omdat ze geen kinderen hebben. Werk en privé loopt in elkaar over en er is dus weleens ruzie.

Weleens ruzie
De Britse Tom Ackerley zei: "We worden het maar niet eens over welke chocoladekoekjes het beste zijn. De Britse Penguins of de Australische Tim Tams. Ik wilde dat we ook in de sport rivalen waren, maar in de praktijk juichen we elkaars teams toe." De Daily Mail zette wat momenten van het stel samen in een grappige video.



NieuwsFilm

meest populair